“Hej, jeg er Johnny Cash”-overraskende lektioner For arbejde i hjemmet Moms

Jeg har afdækket nogle overraskende bidder af visdom for nye wahms ved at lytte til Johnny Cash sidst. Jeg troede, jeg ville dele nogle af disse godbidder fra Rockabilly legenden.

1) forstå din mand… Øh, target marked!

Det er rigtigt. Forstår du din målgruppe? Er du klar over hendes behov, ønsker og drivende ambitioner? Taler dit websted til din målgruppe? Hvis ikke, måske du skal foretage nogle ændringer eller din hjemmesidebesøgende eller kunden vil være “så væk som en Vildgås vinteren” også!

2) en dreng ved navn Sue

Livet er ikke nemt for en dreng ved navn Sue… og livet er ikke let for en wahm enten. I virksomheden vil du have disse tillid mordere, drømmen stealers, sjove suckers… Uanset hvad du ønsker at kalder dem. Du vil have folk, der forsøger at fortælle dig, at du kan nå dine mål, at hvad du forsøger ikke arbejde. Lad dem ikke få dig ned!

Sues far sagde til ham: “denne verden er ru, og hvis du vil gøre det, du har gotta være hård.”

Hvordan kan du få hård i din virksomhed?

3) mand i sort- eller Branding 101

J.R. kontanter don ikke den helt sort dragt, fordi han ikke havde noget andet at bære. Det var hans varemærke. Han havde helt sort for en grund.

Hvad med dig? Arbejder du på dit brand? I en verden fuld af Elvis Presleys og Jerry Lee Lewises, hvordan vil du stå apart? Og husk, at din målmarked behøver ikke at være ligesom dig-Johnny Cash skrev Folsom Prison Blues og forbundet med indsatte, når han havde aldrig endnu skridt foden i fængsel!

4) legenden om John Henry Hammer

Denne sang har to stumper af visdom:

en) Lær din virksomhed, og du vil lykkes

John Henrys far fortalte ham at: “Lær at en tur en jack, lære at lægge et spor, lære at hakke og skovl for.” Er du lære alt, hvad du kan om Internet Marketing, så du kan få succes i din virksomhed? Du geninvestere i ebooks, coaching og mentoring, og software som John Henry’s hammer?

b) teknologi har sin plads, men det kan ikke træde i stedet for mennesker.

Når dampmaskinen truede med at træde i stedet for mænd, viste Johnny, at i sidste ende mennesker er mere værdifuld. Lær at bruge teknologi (ligesom autosvar) men husk, at din hjemmesidebesøgende er et menneske og injicere nogle af dig selv i din markedsføring indsats.

5) ét stykke ad gangen

Denne Balladen handler om en mand, der beslutter at bygge en Cadillac. Han stjæler et stykke ad gangen fra samlebånd “og det gjorde ikke koste ham en skilling”. Men i sidste ende, det gjorde ikke arbejde præcis som han planlagt!

Er din hjemmeside ligne en stykket sammen jalopy? Er du villig til at bruge nogen penge på dit eget domæne og hosting, indhold med en gratis site rodet med annoncer?

6) i Jailhouse nu

Venligst må ikke smide dit hårde arbejde ved at benytte en af følgende ting:

Spamming

Kopiering af andres artikler eller indhold

Stjæler grafik

At klikke på din Adsense-annoncer

Ikke registrering og undlade at betale skat

Det er bare ikke det værd, og du kan finde dig selv i jailhouse. Meget bedre at gå linjen, så du kan sove om natten.

7) Ring of Fire

Måske har du lavet et dårligt valg… indgået en shotgun romance med en virksomhed, der ikke er rigtigt for dig. Vær ikke bange for at realisere dette, chuck alt og starte forfra! Ikke slå dit hoved mod væggen, hvis efter at have arbejdet hårdt på et projekt, du beslutter dig for det er bare ikke rentable. Bedre at finde dit match og hældes der dine energier.

I denne sang krøniker juni Carter Cash hendes voksende attraktion til John. Selvom de begge var involveret med andre mennesker, de var naturligvis sjæl kammeraterne og endte med at lave musik og blive gammel sammen for de næste 40 år.

Du kan gøre smukke musik med din virksomhed!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *