Grunde til at tage online-undersøgelser

Jeg ved du sikkert læst et sted om betalt online undersøgelser og de største spørgsmål om dit sind er: er de lovlige?

Ja, betalt online undersøgelser har været her i lang tid, og ja, de betaler deres respondenter. Men ligesom enhver ordning, hvor du kan få nemme penge, vil der altid være overdrivelse af belønninger og eventuelt svindel. Men på trods af disse, der er meget gode grunde til hvorfor du skal tage online undersøgelser.

Som enhver online job, folk har tendens til at være på vagt, når websteder tilbyder betaling for deres udtalelser, og det er alle gode. Efter at alle, svindel virkelig ske i denne internet-baseret verden. Men der er ikke grund nok til at afskedige gratis online undersøgelser helt. For én er der måder til at bestemme, hvis du er ved at blive holdt for nar. Overvej disse trin:

1. ikke stole på udtalelser og anmeldelser. Plakater måske ikke være medskyldige i en fidus, men stadig, du nødt til at sikre, at virksomheden er legitime. Du kan tjekke med Better Business Bureau om nogen af de websteder, du har til hensigt at deltage har eksisterende klager. Husk også, at fordi et websted ikke har en klage ikke betyder, at virksomheden er reel; Det kan blot betyde, at ingen har gemt endnu.

2. garantier betyde ikke meget, hvis det er en virkelig utroligt tilbud. For eksempel, er en site tilbyder at betale $1.000 per time sandsynligvis en falske tilbud. Dette beløb er lidt for meget og du bør overveje, hvordan de vil betale dig, der meget. Det er rigtigt, du kan tjene en masse penge gennem betalt online undersøgelser, det gør ikke sker hele tiden, og medmindre du de kendetegn for en høj demografiske, det mindste du kan forvente er freebies, kuponer og kontante incitamenter, der kan veksles til anden belønninger såsom gratis film abonnementsafgift og et års abonnement på deres produkt eller service.

3. berettigede markedsundersøgelse selskaber tilbyder en liste over online rundspørge gratis. Der er ingen grund til at betale for upfront gebyrer. Bortset fra dette målrette markedsundersøgelser virksomheder normalt en bestemt demografisk. Dette betyder, at undersøgelser af invitation kun. Ethvert websted, der sender dig masser af spam kunne faktisk være falsk.

Nu, du ved, hvordan man undgår betalt undersøgelsen svindel, lad os gå videre til spørgsmålet: Hvorfor skulle du tage online surveys?

Først og fremmest kan du få erstatning af bare tilbyde din mening til virksomheder, der har brug for det. Du kan også modtage kuponer og gavekort, som du kan bruge til at kræve nogle elementer fra de virksomheder, der har brug for korrespondenter.

Nu er siger du en enkelt forælder. Selvfølgelig, du er kun indtjeningsevnen for din familie og du kan være temmelig hårdt op med kontanter. Betalt online undersøgelser er faktisk en god måde at tjene, mens du bor hjemme og våger over dine børn. Bortset fra dette, kan du fuldføre disse undersøgelser i din egen tid, så stress-niveau er meget lavere end andre hjem-baseret arbejde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *