Gæld konsolidering Primer – fire ting du kan gøre for at komme ud af gæld

Problem gæld er grasserende hele Amerika. Ud over realkreditlån og auto lån har den gennemsnitlige husholdning i USA næsten $10.000 i kreditkort gæld. Som de største kreditkortselskaber har for nylig fordoblet deres minimum betaling krav, nu er et godt tidspunkt at skitsere de forskellige muligheder til rådighed for de fleste forbrugere, der har mere gæld end de kan håndtere.
# Stop bruge penge på ikke-væsentlige elementer. “Unødvendig” er vanskeligt at definere, men mere eller mindre betyder det noget, der ikke er absolut nødvendigt at leve. Telefonregninger, realkreditlån og dagligvarer er afgørende. Lattes på Starbucks, satellit-tv og måltider fra fastfood restauranter er ikke. Ved at skære alle ekstra udgifter, kan du sandsynligvis spare flere hundrede dollars per måned. Disse penge kan bruges til at reducere gælden.
# Konsolidere din gæld. Hvis du har mere end et kreditkort og dine konti ikke er alle på deres grænse, kan du overføre saldi fra højere forrentede konti til dem med lavere renter konti. Alternativt, hvis du ejer et hjem, du sandsynligvis har optjent nogle egenkapital. Du kan få et hjem ansvarlig lånekapital eller kassekredit og overføre nogle af din gæld til dette lån. Som en bonus er renter af hjem ansvarlig lånekapital fradragsberettigede. Være forsigtig, selv. Hvis du overfører din gæld til et hjem ansvarlig lånekapital, kan du miste dit hjem, hvis du ikke tilbagebetale det.
# Find en velrenommeret kredit rådgiver. Dette vil snart være en forudsætning for at indgive konkursbegæring, takket være en nylig bestået føderale lovgivning. Rådgivning agenturer kan forhandle med dine kreditorer til at hjælpe dig med at etablere en godtgørelse plan, som du har råd til. De kan være i stand til har renterne på reduceret eller har sent gebyrer frafaldes. De fleste agenturer opkræve for deres tjenester, men den velrenommerede dem limite deres gebyrer til hvad du har råd til at betale.
# Fil konkursbegæring. Dette er ikke en beslutning skal tages let, som en konkurs indgivelsen forbliver på din kredit rekord for ti år. Ved at indgive konkursbegæring, kan du erklære til domstolene at du ikke kan tilbagebetale din gæld. De fleste forbrugere er i øjeblikket lov til fil under kapitel 7 i den føderale kode, som gør det muligt for domstolene at udslette de fleste gæld. Dette vil ændre dette efterår, som for nylig bestået føderale lovgivning finder sted. De nye regler vil sandsynligvis kræve en tilbagebetaling tidsplan, og advokat og højere indgivelsen gebyrer. Konkurs kan hjælpe dig med at få en frisk start, men det er ikke en magisk løsning. Det vil være ret vanskeligt at genoprette kredit efter en konkurs indgivelsen
At have mere gæld end du kan håndtere er et alvorligt problem, men som de fleste problemer, det er en, der har tilgængelige løsninger. Det første skridt er at handle hurtigt, som automatiseret gæld kun vokse sig større. Med tid, tålmodighed og flid, kan de fleste forbrugere overvinde byrden af overdreven gæld.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *