Kashira Professionel – koi foder

Kvalitet, erfaring og videnskab

Kashira Professional er et koi-foder, der er med baggrund i basisopskriften af Koi-opdrættere fra Japan, er blevet udviklet med de højeste krav herfra og samtidig hele tiden følger den nutidige udvikling og forbedres med det nyeste veterinærviden.
Tanken bag foderet er at producere et kvalitetsfoder i den absolut bedste ende af skalaen, som sikrer sunde Koi af høj kvalitet.
Foderet er produceret i Tyskland og overholder både de tyske foderdirektiver og de Europæiske.
Foderet bliver produceret i tre forskellige typer og du finder de forskellige typer beskrevet separat længere nede på siden

Sammensætningen af foderet

Kashira Professional har et optimalt protein-fedforhold, som er videnskabeligt undersøgt og anbefalet af førende dyrlæger. De indeholder karpespecifikke vitamintilskud og spirulaina alger af højeste kvalitet til at give dine Koi de flotteste farver.
Alle ingredienser er nøje udvalgt og i høj kvalitet såsom hvidt sildekødmel fra udvalgte fiskepladser , hvor der er en særlig høj mængde umættede fedtsyret. Dette sikrer et foder med med meget høj fordøjelighed.
Foderet bliver lavet uden kunstige farvestoffer, da fisk er ligeglad med, hvilken farve foderet har.
Kombinationen af at produktionen af foderet foregår kontinuerligt og den korte fragtrute til Danmark sikrer dig, at du får en godt og friskt foder. På hver enhed kan du se, hvornår det det er blevet fyldt i emballagen i Tyskland.

De tre typer Kashira Professional

Kashira Professional – Energy WG

Dette er et foder med masser af hvedekim, der indeholder en særlig høj dosis vitaminer til karper, som giver høj energi til vækst. Dette hjælper Koien til at kunne komme bedre igennem vinteren og gør den hurtigere regenerere om foråret. Energy WG er dog ikke blot til brug forår- og efterår, det er også et godt valg, hvis man har været ramt af sygedomme og behandlinger, hvor man har Koi, som gerne skulle genoplade deres batterier hurtigt og have deres immunforsvar styrket, så de kan komme sig og vende tilbage til optimal form.

Kashira Professional – Regular SP

Regular SP er et flydefoder, der er beregnet til brug hele året. Det indeholder Spiruline (SP), som fremmer fiskenes naturlige farver og man vil derfor opleve en forbedring af farverne på sine Koi ved skift til dette foder. Desuden har Regular SP et optimalt forhold mellem protein og fedt og gør det derfor muligt t trække sin energi fra fedtet og bruge proteinet til muskelopbygning og vækst. Den øgede muskelopbygning medvirker til, at gællerne ikke arbejder nær så stresset og derved frigives der mindre ammonium til vandet. Dette fremmer igen gællernes tilstand og giver generelt god sundhed til Koierne. Dette betyder naturligvis også mindre belastning på filteret og øger i det hele taget vandkvaliteten med færre forurenende stoffer.

Kashira Professional – Performance Pro

Performance Pro er beregnet til brug om sommeren, hvor man gerne vil have stor vækst og flotte farver på fiskene. Det indeholder høj koncentration af Spirulina-alger i meget høj kvalitet, som giver Koien de bedste betingelser for at udvikle nogle rigtig stærke farvepigmenteringer. Rigtig stærk farvepigmentering giver en ægte farveforbedring og lader fiskene stå med lyse og klare farver.
Foderet indeholder den helt rigtige balance mellem fedt- og proteinindhold, som der skal til for at skabe høj vækst, flotte farver og samtidig holde Koiene sunde ved varme vandtemperaturer.
Dette foder skaber de bedste betingelser for at forberede dine Koi med glas og farveglas til deltagelse i fx shows.

Lukket for kommentarer.